Ik wil een springtouw kopen, waar moet ik letten?

 

Touwtjespringen is een effectieve training voor sporters van jong tot oud. Je verbrandt ontzettend veel calorieën en vrijwel het hele bovenlichaam wordt aangesproken. Van core, schouders, armen tot aan je rugspieren. Maar vergeet ook niet die beenspieren die gretig aan bod komen tijdens het springen. Je hamstrings en bovenbenen zijn nooit zo strak geweest! Daarnaast is touwtjespringen een voordelige manier om je conditie te verbeteren én je kunt deze workout overal doen. 

 

Een springtouw in allerlei soorten

Van eenvoudig tot professional, met telsysteem en calorieënmeter. Van kwaliteitsleer, maar ook van lichter en goedkoper kunststof. Bij Sportspringtouw hebben wij de verschillende niveaus onderverdeeld om jouw keuze gemakkelijker te maken.

 

Ik wil beginnen met touwtje springen

Bronze Line (beginner)

De Bronze Line van SportSpringtouw is speciaal ontwikkeld voor de startende springers. Door de lage prijs van deze Jobber Ropes touwen zijn dit de Speed Ropes waarmee je heel goed kunt starten! Je springtouw moet namelijk niet té zwaar zijn. Wij hebben dit al voor je uitgezocht. Bekijk hier de Bronze Line.

 

Ik kan al aardig touwtjespringen

Silver Line (gevorderde)

Voor de al iets gevorderde Jumpers hebben we de Silver Line. De Speed Ropes uit deze klasse hebben lagers en zijn voorzien van een metalen kern in het touw. Hierdoor kun je een superhoge snelheid bereiken. Daarnaast zijn ze eenvoudig verstelbaar in elke gewenste lengte en beschikken ze over handvatten met zeer goede grip. Meest geschikt voor de spingers die opzoek zijn naar een touw om Double Unders te oefenen. Bekijk hier de Silver Line.

 

Ik ga voor meer trucjes met mijn springtouw

Gold Line (expert)

Maak je met het grootste gemak Double Unders en heb je een arsenaal aan trucjes dan is de Gold Line er voor jou! Dit zijn de Speed Ropes met dé meeste snelheid, de beste lagers en stevigste handvatten. Daarnaast zijn ze éxtra duurzaam. Bij elk touw geven we aan waarop het springtouw uitblinkt, bekijk goed wat bij je past! Bekik hier de Gold Line.

Vrijwel het hele bovenlichaam wordt aangesproken: de core, schouders, armen en rugspieren gebruik je om goed te kunnen springen. Ook maak je gretig gebruik van je beenspieren tijdens het springen. De hamstrings en bovenbenen worden ingezet om te kunnen bouncen.

 

Welke springtouw is voor jouw geschikt?

Het kiezen van een springtouw kan een erg moeilijke klus zijn, omdat verschillen en prijsklassen tussen deze producten enorm zijn. Om het voor jou makkelijker te maken, hebben wij per niveau (beginner, gevorderde, expert) het beste springtouw verzameld:

 

Dit springtouw is de beste keuze om het springtouwen te leren:

 

TWISTER 1.0 SPEED ROPE

 

Dit springtouw is de beste keuze als je vaker én sneller wilt springen: 

 


FLASH 2.0 SPRINGTOUW

 

Dit springtouw is de beste keuze als je ook trucjes wilt doen met springtouw:

 

STEALTH SPEEDROPE

 

© 2016 - 2023 SportSpringtouw.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel