Welke Speed Rope moet ik kiezen? 

 

Als springer is het erg belangrijk om stil te staan bij het uitkiezen van het juiste springtouw. Een Speed Rope is een springtouw met een dunne staaldraad en flexibele draailagers voor maximumsnelheid. Sterk, licht en soepel. Ideaal voor het trainen van uithoudingsvermogen, coördinatie, voetenwerk, kracht, snelheid en je timing. Bij SportSpringtouw.nl helpen we jou graag bij het maken van de juiste keuze, zodat jij het maximale uit jouw springervaring kunt halen! Zo onderscheiden we drie categorieën: beginnergevorderde of expert. Let's start! 

 

We onderscheiden 3 categorieën:

 

Jobber Ropes Bronze Line (beginner)

De Bronze Line van SportSpringtouw is speciaal ontwikkeld voor de startende springers. Door de lage prijs van deze Jobber Ropes touwen zijn dit de Speed Ropes waarmee je heel goed kunt starten! Je springtouw moet namelijk niet té zwaar zijn. Wij hebben dit al voor je uitgezocht. 

Jump like no one is watching! Bekijk hier de Bronze Line.

 

Jobber Ropes Silver Line (gevorderde)

Voor de al iets gevorderde Jumpers hebben we de Silver Line. De Speed Ropes uit deze klasse hebben lagers en zijn voorzien van een metalen kern in het touw. Hierdoor kun je een superhoge snelheid bereiken. Daarnaast zijn ze eenvoudig verstelbaar in elke gewenste lengte en beschikken ze over handvatten met zeer goede grip. Meest geschikt voor de spingers die opzoek zijn naar een touw om Double Unders te oefenen.

Get fit. Get Lean. Get Strong. Bekijk hier de Silver Line.

 

Jobber Ropes Gold Line (expert)

Maak je met het grootste gemak Double Unders en heb je een arsenaal aan trucjes dan is de Gold Line er voor jou!
Dit zijn de Speed Ropes met dé meeste snelheid, de beste lagers en stevigste handvatten. Daarnaast zijn ze éxtra duurzaam. Bij elk touw geven we aan waarop het springtouw uitblinkt, bekijk goed wat bij je past!

Challenge yourself! Bekijk hier de Gold Line.

 

© 2016 - 2023 SportSpringtouw.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel