Weerstandsband - PAARS - 42cm - Large

Artikelnummer: 8711915005234
Artikel 2 van 6
€ 9,99 (inclusief btw)

Train eenvoudig waar en wanneer je maar wilt je benen en billen met deze hoge kwaliteit weerstandsband - Resistance band!

STRAKKERE BENEN EN RONDERE BILLEN!

Met deze Power Guidance Weerstandsbanden train je waar je maar wil en kan voor die strakkere benen en ronde billen! Met deze weerstandsband heb je geen sportschool of personal trainer nodig. Je traint gemakkelijk thuis wanneer je maar wilt!

GEBRUIK DEZE WEERSTANDSBAND VOOR:

Deze resistance band gebruik je voor Fitness, Yoga, Cardio, Fysiotherapie en Krachttraining. Versterk je bovenbenen en krijg de billen waar je altijd al van droomde. (ook wel billenband genoemd)

3 KLEUREN/MATEN/NIVEAUS BESCHIKBAAR:

De Power Guidance fitnesselastiek zijn in de verschillende kleuren/maten/niveaus te verkrijgen.

Roze: 32cm (heavy)
Grijs: 37cm (medium)
Paars: 42cm (light)

DUURZAME KWALITEIT:

Het materiaal die zijn gebruikt voor onze Weerstandsbanden zijn zeer duurzaam en zijn daarnaast ook zweetbestendig. Hierdoor krijg jij geen irritaties op de huid en kan je gemakkelijk door sporten! Daarnaast hebben wij de Weerstandsbanden gemaakt met een dubbele Anti-Sliop laag zodat deze niet af glijden en niet gaan rollen zoals de velen andere Weerstandsbanden. Dankzij de duurzame kwaliteit gaan de Weerstandbanden extreem lang mee en blijft het elastiek in perfecte conditie. elasticiteit.

© 2016 - 2024 SportSpringtouw.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel