Extra Touw

POWER SPEEDROPE

Vorige Artikel 4 van 6 Volgende
€ 11,99 (inclusief btw)

EEN VAN DE BETERE SPORT SPRINGTOUWEN MOMENTEEL VERKRIJGEN INCL. VELE EXTRA'S!

Productbeschrijving
CROSSFIT - SPEED ROPE - BOKS - FITNESS - SPORT SPRINGTOUW - VOOR ELKE WORKOUT!
Een van het beste speed rope springtouw wat er te krijgen is in deze prijsklasse. Dit sport springtouw is geschikt voor alle sporten en eenvoudig voor iedereen in lengte te verstellen!

SPRINGTOUW GEMAAKT VOOR SNELHEID
De dubbele lagers in de handvatten van deze Speed Rope zorgen ervoor dat dit springtouw super snel roteert! Dit Crossfit springtouw is daarmee perfect voor o.a. double unders.

GROTE HANDVATTEN LIGGEN GOED IN DE HAND
Speciaal voor dit crossfit sport springtouw hebben we de plastic handvatten extra lang gemaakt. Hierdoor ligt het springtouw heerlijk in de hand en blijft de grip optimaal, ook bij zwetende handen tijdens de workouts!

EENVOUDIG VERSTELBARE LANGE KABEL
Dit sport springtouw heeft een RVS kabel omwikkeld met een plastic coating voor extra duurzaamheid. Door middel van de schroefjes is het springtouw heel eenvoudig te verstellen op elke gewenste lengte. Je kunt het springtouw tijdelijk verstellen of door het af te knippen definitief op de juiste maat in korten. Hieronder vind je 2 manieren om het touw op de juiste maat af te stellen. (let op dit kan voor iedere persoon afwijken)

© 2016 - 2021 SportSpringtouw.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel